Tuloksia | Bittiguru

TULOKSET PUHUVAT PUOLESTAAN

Toimintamme perustuu rehellisyyteen, faktapohjaiseen tietoon ja läpinäkyviin tuloksiin.

Oikein mitoitetuilla IT-ratkaisuilla säästät selvää rahaa

Analysoimme yrityksesi nykyisen IT-ympäristön ja laadimme dataan pohjautuvan kehityssuunnitelman. Kauttamme saat suunnitelman systemaattiseen ja tulokselliseen IT:n kehittämiseen, joka tuottaa selvää hyötyä liiketoiminnallesi. Jos henkilökunnaltasi menee päivässä esimerkiksi 15 minuuttia takkuilevan tekniikan kanssa, se on 10 ihmisen yrityksessä 150 minuuttia päivässä eli 72 työpäivää vuodessa. Ottaisitko sinäkin nuo työtunnit parempaan käyttöön? Ota yhteyttä, niin laitetaan teidänkin IT-ratkaisut kuntoon.

TAPAMME TOIMIA

Toimintamme perustuu rehellisyyteen, faktapohjaiseen tietoon ja läpinäkyviin tuloksiin. Kartoitamme tarpeesi ja skaalaamme tarvitsemasi IT-palvelut juuri sinun yrityksesi mukaisiksi.

1. Lähtökohtana tarve ja nykytila

Kartoitamme ja tunnistamme nykyisten IT-palveluiden ongelmakohdat, jotta tiedämme mikä kuluttaa työntekijän tai tuotannon aikaa.

2. Kivijalan rakentaminen

Karsimme ja yksinkertaistamme IT-palveluja, luomme kustannustehokkaita ratkaisuja ja helpotamme arkirutiineja.

3. Kehitys ja skaalautuvuus

Tehostamme IT-palveluiden tuottavuutta ja kustannustehokkuutta perustuen mitattuihin faktoihin: aikaan, euroihin ja käyttöasteisiin.

4. Laadun tarkistus

Vastaamme IT-palveluiden toimintavarmuudesta ja suorituskyvystä. Kehitämme IT-ratkaisuja edelleen juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin.

“Valitsimme Bittigurun palvelutoimittajaksemme, koska he tarjoavat meille kaiken tarvittavan ICT-ympäristöön ja apu löytyy yhden puhelinsoiton takaa.”

- Lauri Liinakoski, Naumanen Motors Oy

“On tärkeää, että ICT-ratkaisut ja meidän työvälineet ovat juuri meidän toimintaamme sopivia.”

- Annamari Kärki, Sisäilmatalo Kärki

“Bittiguru on tuonut ICT-toimintoihin läpinäkyvyyttä, kustannussäästöjä sekä helpotusta arkeen.”

- Heikki Kauppinen, Finelcomp Oy

“Bittiguru valikoitui meille palveluntarjoajaksi palveluasenteen ja kokonaisvaltaisen paketin myötä.”

- Maria Saastamoinen, Lietsu Palvelut Oy

Referenssit

Meillä on intohimo kasvaa ja menestyä ­yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kolmen vuosikymmenen ajalta meille on kertynyt lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, jotka kertovat yhdessä saavuttamistamme tuloksista. Tutustu referensseihimme alta.

bg-arvio

Ammattilaisen maksuton arvio

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia IT-tarpeita yrityksellänne on. Tulemme tarvittaessa vaikka paikan päälle laittamaan IT-palvelut kohdilleen!

Pyydä maksuton arvio