Webhotellit, domainit, , Office 365 ja laitteet - pyydä tarjous - Bittiguru
bg-joonakuronen

Yrityksesi kasvun edellytys

Toimivat tietotekniset ratkaisut ovat liiketoiminnan kasvulle ja asiakaspalvelulle välttämättömyys.

TILAA TAI PYYDÄ TARJOUS PALVELUISTAMME

Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi IT-tuotteet joko yksittäin tai kätevästi pakettina. Palvelupakettimme skaalautuvat ja mukautuvat aina juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. IT-ratkaisujamme voidaan myös myöhemmin laajentaa ja kehittää monipuolisilla lisäpalveluilla. Keskity olennaiseen – hanki kaikki saman katon alta.

Domain

Verkkotunnus eli domain on yksilöllinen nimi, jonka avulla yrityksenne kotisivut löytyvät helposti verkosta. Domainin saat haettua kauttamme ja huolehdimme myös sen ylläpidosta.

Webhotellit

Webhotelliimme voit majoittaa luotettavasti kotisivut, blogin, verkkokaupan, sähköpostisi jne. Meidät erottaa yhden tähden hotelleista asiakaspalvelu – ongelmatilanteissa apu on heti saatavilla.

Sähköposti

Mikäli yrityksenne tarvitsee räätälöityjä sähköpostipaketteja (esim. Exchange, lisälaatikot, jne), toteutamme ne juuri teidän tarpeidenne mukaan.

SSL-sertifikaatit

SSL-varmenne suojaa käyttäjän web-selaimen ja palvelimen välisen liikenteen niin että väliin ei pääse kukaan. Sertifikaatilla myös voidaan varmistaa että sivuston sisältö tulee oikealta palvelimelta.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 on laaja-alainen pilvipohjainen ratkaisu, jossa yhdistyy sähköposti, intranet, viestintä ja Office-sovellukset yhteen skaalautuvaan kokonaisuuteen.

Laitemyynti

Muistathan, että vaikka ohjelmistot ja muut it­-ratkaisut olisivat viimeisen päälle ajan tasalla, hyöty valuu hukkaan, jos laitteiden suorituskyky ei ole riittävä.

bg-arvio

Ammattilaisen maksuton arvio

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia IT-tarpeita yrityksellänne on. Tulemme tarvittaessa vaikka paikan päälle laittamaan IT-palvelut kohdilleen!

Pyydä maksuton kartoitus

bg-asiantuntijan-arvio