Konesali ja virtualisointi | Bittiguru

KONESALI JA VIRTUALISOINTI

Kotimainen konesalimme tarjoaa juuri tarvitsemasi kapasiteetin

KONESALI JA VIRTUALISOINTI

Palveluita ei kannata mitoittaa arviolta yläkanttiin, koska silloin maksat turhasta. Meiltä Bittigurulta saat tarvitsemasi kapasiteetin ja toimivat laitteet – jos ja kun yrityksesi toiminta kasvaa, on kapasiteettia helppo lisätä. Kotimainen konesalimme sijaitsee Pohjois-Karjalassa, pankkiholvissa, joten tiedät, että tietosi ovat turvassa ja ennen kaikkea GDPR-uudistuksen myötä EU:n alueella Suomessa.

Pilvipalvelut

Tukipalvelut

Konesali ja virtualisointi

Laitteet

Konesali ja virtualisointi

Virtualisointi

Virtualisointi tarkoittaa, että tietty palvelu ­ kuten palvelintila ­ ostetaan verkon yli, eikä siihen tarvitse investoida itse. Virtualisointi tuo lisäksi kustannussäästöjä, kun palvelutarve voidaan mitoittaa aina tarpeisiin sopivaksi ja kuluja on jakamassa useampia asiakkaita. Lisäksi tekniikalla
vältetään yksittäisten laitteistojen vikaantumisesta aiheutuvia käyttökatkoja.

Virtuaalinen palvelintilamme on skaalautuva eli tarpeen mukaan muuttuva. Näin sinun ei tarvitse investoida omaan palvelimeen tai tarpeettomaan kapasiteettiin.

Kysy edullisia palvelinratkaisujamme: myynti@bittiguru.fi tai pyydä tarjous.

Virtualisointiympäristöömme sopivaksi testattuja käyttöjärjestelmiä ovat:

Windows Serverit:
● 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016

Linux:
● Red Hat Enterprise Linux 6 ja uudemmat
● Centos 6 ja uudemmat
● Ubuntu 12.04 ja uudemmat
● Debian 9 ja uudemmat

Konesalin virtuaalipalvelimet voidaan yhdistää lähiverkkoon IPSEC tai OpenVPN -tunneleilla, jolloin ne tulevat ikään kuin osaksi omaa sisäistä verkkoa. Voit myös laajentaa oman MPLS-verkkosi konesaliimme.

Laitetilapalvelu

Mikäli yritykselläsi ei ole asianmukaisia tiloja palvelinlaitteistoille, tarjoamme omistamillesi laitteille konesalitilan. Tällä palvelulla laitteisto on jäähdytetyssä tilassa ja varmistetun sähkönsyötön, sekä kulunvalvonnan piirissä ja ylläpidämme laitteiston sopimuksen mukaan.

Tarjoamme operaattoreille sekä yrityksille ylläpidettyä räkkitilaa tarpeiden mukaan.