Palvelut | Bittiguru

IT-PALVELUT TUKEVAT LIIKETOIMINTAA

IT-palvelut eivät voi olla työnteon este, vaan toimintoja palveleva kokonaisratkaisu.

BG Manager yhdistää kaikki palvelumme

Haetko kokonaisvaltaista IT-ratkaisua, joka antaa sinulle ja yrityksellesi vapauden keskittyä olennaiseen? Bittiguru toimittaa rehellisesti ja ammattitaidolla kaiken tarvitsemasi: BG Manager on asiantuntijamme, joka tulee paikan päälle ja katsoo IT-palvelunne kerralla kuntoon. BG Manager palvelukokonaisuuden voi skaalata yrityksenne mukaiseksi paketiksi, jonka sisältö räätälöidään aina asiakaskohtaisesti liiketoiminnan tarpeiden mukaan. BG Manager on yrityksenne kumppani, joka pitää henkilökohtaisesti huolta IT-ratkaisujen toiminnasta.

  • Kehityssuunnitelmat ja ohjaaminen
  • Tiketöintijärjestelmät ja raportointi
  • Laitteiden elinkaarihallinta ja laiterekisterit
  • IT-investointisuunnitelmat ja lisenssihallinta
  • Koulutussuunnittelu
  • Dokumentointi ja laadunvalvonta

PALVELUT

Mietitään yhdessä mikä on juuri sinun yrityksesi tarve: laitteistojen kokoluokka, palveluiden käyttötehokkuus ja ennen kaikkea investoinnista saatava hyöty. Lyhyesti: katsotaan miten saatte IT-ratkaisuista parasta vastinetta liiketoiminnalle.

Innovaatioseteli

Onko sinulla yrityksellesi kehitysidea? Bittiguru on myös Innovaatiosetelin palveluntarjoaja. Innovaatioseteli on Business Finlandin (ent. Tekes) myöntämä rahoitus mikro- ja pk-yrityksille, jonka arvo on arvo 5000€ + alv. Innovaatiosetelillä voit hankkia kauttamme asiantuntijapalveluita, jotka mahdollistavat innovaatiosi toteutumisen. Lue lisää »

Pilvipalvelut

Tukipalvelut

Konesali ja virtualisointi

Laitteet

+

Domain, Web-hotelli, Email, Laitemyynti, Virusturva ja Microsoft Office 365

Kaikki tarvitsemasi IT-tuotteet yksittäin tai pakettina.

bg-arvio

Ammattilaisen maksuton arvio

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia IT-tarpeita yrityksellänne on. Tulemme tarvittaessa vaikka paikan päälle laittamaan IT-palvelut kohdilleen!

Pyydä maksuton arvio