Yritys | Bittiguru

YRITYKSESI STRATEGINEN KUMPPANI

Bittigurulla on IT-alan kokemusta jo kolmelta vuosikymmeneltä.

Bittiguru Oy

Toimivilla tietoteknisillä ratkaisuilla pystytään kasvattamaan yritysten tuottoja, pienentämään kuluja ja tehostamaan toimintaa – tästä meillä Bittigurussa on olemassa vahvat näytöt. Tarjoamme pk­-yrityksille ratkaisuja, joista monet ovat aiemmin olleet vain isojen toimijoiden saavutettavissa.

Kauttamme saat käyttöösi pitkän kokemuksen työasemien, kannettavien tietokoneiden sekä Windows-­ympäristöjen ylläpidosta ja niihin liittyvän verkkokokonaisuuden kehittämisestä. Meiltä saat myös modernit virtuaalipalvelimet sekä monipuoliset pilvipalvelut. Ratkaisumme ovat liitettävissä kuukausimaksupohjaiseen palvelukokonaisuuteen, jonka kokonaiskustannus saattaa yllättää ­positiivisesti.

Ja kun rattaat saadaan pyörimään, voit olla niin kuin meitä ei olisikaan. Bittiguru on perustettu vuonna 2012, mutta alan kokemusta meille on kertynyt 1990­-luvulta asti. Tällä hetkellä kokoonpanossamme on 8 Bittigurua ja palvelemme n. 600 yritysasiakasta ympäri Suomea. Intohimomme on kasvaa ja menestyä ­yhdessä asiakkaidemme kanssa.

bg-arvio

Ammattilaisen maksuton arvio

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia IT-tarpeita yrityksellänne on. Tulemme tarvittaessa vaikka paikan päälle laittamaan IT-palvelut kohdilleen!

Pyydä maksuton arvio