Pilvipalvelut, Office 365, kotisivut, domainit, SSL ym. - Bittiguru

Pilvipalvelut tehostavat liiketoimintaa

Pilvipalveluiden avulla tiimi- tai yksilötyöskentely on tehokkaampaa.

Pilvipalvelut

Saat kauttamme webhotellit, hosting-palvelut, kotisivut sekä domainit. Tarjoamme myös SSL-sertifikaatit sekä Office 365 -ratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeeseen räätälöitynä.
Pilvipalvelujen etuna on niiden käytön helppous, tietoturvallisuus sekä automaattinen varmuuskopiointi. Ne mahdollistavat pääsyn tietoihin vaivattomasti kaikkialta sekä esimerkiksi laitteiden vaihdon yhteydessä tiedot säilyvät pilvessä ja ne saadaan kätevästi siirrettyä uusiin laitteisiin. Pidämme palvelusi ajantasalla ja pidämme ennenkaikkea sinusta huolta.

bittiguru_pilvipalvelut

Pilvipalvelut

bittiguru_tuki

Tukipalvelut

bittiguru_konesali

Konesali ja virtualisointi

bittiguru_laitteet

Laitteet

Pilvipalvelut

Domain

Verkkotunnus eli domain on yksilöllinen nimi, esim. bittiguru.fi, jonka avulla yrityksenne kotisivut löytyvät helposti verkosta ja jonka taakse voidaan luoda sähköpostiosoitteita.

Yrityksenne verkkotunnuksen saat haettua kauttamme, ja huolehdimme myös sen ylläpidosta.

Muista palveluntarjoajista poiketen haemme verkkotunnuksen puolestanne, sekä perustamme kotisivutilan valmiiksi käyttöä varten. Laita toivomasi verkkotunnus meille osoitteeseen myynti@bittiguru.fi ja hoidamme varauksen.

Olemme Viestintäviraston virallinen verkkotunnusvälittäjä.

Webhotellit

Webhotelliimme voit majoittaa luotettavasti kotisivut, blogin, verkkokaupan, sähköpostisi jne. Meidät erottaa yhden tähden hotelleista asiakaspalvelu – ongelmatilanteissa apu on heti saatavilla.

Meidän kanssamme et koskaan maksa turhasta, vaan palvelut räätälöidään tarkasti tarpeita vastaaviksi.

Kotisivupalvelut sisältävät palvelupaketista riippuen:

– verkkotunnuksen haun ja ylläpidon
– 1kpl domainpark-­palvelu
– www-­kotisivutilan
– MySQL­-tietokannan
– ftp­-palvelun
– oman hallintapaneelin
– graafisen kävijätilastoinnin

Palvelu:LevytilaMySQL-tietokantaSSLHinta/kk (alv0)
Webhotel1GB1Let's Encrypt9,90€
Lisäsivutila per 1GB1GB--1,00€
Sähköpostitila 1GB1GB--1,50€
Sähköpostitila 5GB5GB--4,50€
Sähköpostitila 10GB10GB--6,90€

Sähköposti

Mikäli yrityksenne tarvitsee räätälöityjä sähköpostipaketteja (esim. Exchange, lisälaatikot, jne), toteutamme ne tarpeidenne mukaan.

Voit käyttää sähköpostiasi niin monessa laitteessa kuin itse haluat tai lukea viestit webmailin kautta selaimella.

Perussähköpostipalvelun ominaisuudet:
IMAP, POP3, Webmail

Hosted Exchange

Exchange on erinomainen ratkaisu sähköpostia paljon käyttävälle. Sähköpostit, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät synkronoituvat automaattisesti verkon kautta kaikkiin laitteisiisi, joten voit käyttää sähköpostiasi saumattomasti paikasta ja laitteesta riippumatta. Edes laiterikko ei hävitä Exchange­-palvelimella olevia tietoja. Korjaukseksi riittää uuden laitteen kytkeminen käyttöön.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 on laaja-alainen pilvipohjainen ratkaisu, jossa yhdistyy sähköposti, intranet, viestintä ja Office-sovellukset yhteen skaalautuvaan kokonaisuuteen. Sähköposti on Exchangea vastaava monipuolinen ratkaisu, intranet perustuu Sharepointiin ja viestintä tapahtuu Skype for Business tuotteella. Lisäksi O365 palvelun avulla sinulla on aina käytettävissä uusimmat versiot työaseman Office-ohjelmista (alkaen E3-palvelupaketista), jonka voi asentaa käyttäjäkohtaisesti jopa 10 laitteeseen.

Office 365 tuo tiimityöskentelyn arkeen tehokkuutta ja joustavuutta, koska online-sovellusten avulla tiimin jäsenet voivat työskennellä yhtä aikaa samojen dokumenttien parissa.

SSL-sertifikaatit

SSL-varmenne suojaa käyttäjän web-selaimen ja palvelimen välisen liikenteen niin että väliin ei pääse kukaan. Sertifikaatilla myös voidaan varmistaa että sivuston sisältö tulee oikealta palvelimelta. Google suosii hakutuloksissaan SSL-suojattuja sivustoja ja lisäksi uusimmassa Google Chrome selaimessa tulee pakolliseksi käyttää SSL-varmennetta verkkosivustoilla. Asetus astui voimaan vuoden 2017 alusta. Ilman sivustolle asetettua sertifikaattia Chrome-selain antaa käyttäjälle ilmoituksen ettei ilman SSL-sertifikaattia toimivat sivut ole turvallisia. Myös mm. Mozilla on seurannut Chromen tietoturvajohteista kehityssuuntaa.

Jotta yrityksesi sivuistot käyttävät https-etuliitettä ja ovat varmasti turvallisia, ota yhteyttä myynti@bittiguru.fi ja tilaa kauttamme SSL-sertifikaatti.

bg-arvio

Ilmainen ammattilaisen arvio

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia IT-tarpeita yrityksellänne on. Tulemme tarvittaessa vaikka paikan päälle laittamaan IT-palvelut kohdilleen!

Pyydä ilmainen arvio!

bg-asiantuntijan-arvio