Etsimme osaajia - Bittiguru

Rekry

Haemme osaajia tiimiimme

Olisitko Sinä Bittiguru?

Julkaistu 15.2.2022

Etsimme HelpDesk-tiimiimme Joensuun seudulle hyviä tyyppejä, jotka nauttivat tietotekniikan parissa työskentelystä, eivätkä pelkää ottaa kehityshaasteita vastaan. Työ on vahvasti asiakkaiden kanssa toimimista, joten sosiaalisuus on valttia, eikä luurikammoa saa olla. Työn apuna ovat muut helppari-tiimiläisemme ja heidän monipuolinen kokemuksensa.

Vaikka yrityksemme nimi asettaa riman korkealle ja hakemuksemme sisältää vaativalta kuulostavia asioita, emme välttämättä etsi valmista osaajaa. Autamme ja tuemme sinua kasvamaan osaajaksi, jollainen valaistunut Bittiguru voi parhaimmillaan olla. Eduksi katsotaan aiempi toimiminen asiantuntijatehtävissä, mutta tärkeintä on, että sinulla on halua ja kykyä työsi kehittämiseen, haastat itseäsi, sekä sinulla on luontainen oppimisen halu.

Asioita ei siis tarvitse tietää valmiiksi ja tärkeää onkin, että osaa hakea puuttuvan tiedon. Työntekijöissä arvostammekin hyviä ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja, itseohjautuvuutta ja kehitysmyönteistä asennetta, sekä kykyä oppia uutta.

Joten mitä arvelet, olisitko Sinä etsimämme Bittiguru tai voisimmeko kasvattaa sinusta sellaisen?

Etsimme..

Järjestelmäasiantuntijaa

Monipuolisiin ja mielenkiintoisiin projekti-, asennus-, käyttöönotto,- kehitys- ja ylläpitotehtäviin sekä ongelmanratkaisun pariin, joissa pääset kehittämään ammattitaitoasi. Pyrimme siihen, että emme pelkästään ratkaise asiakkaidemme ongelmia, vaan he voivat aidosti hyötyä rakentamiemme tietojärjestelmien mahdollisuuksista ja tehdä niillä parempaa tulosta.

Tehtävässä tarvitset:

  • monipuolista IT-laitteiden ja ohjelmistojen sekä Windows -käyttöjärjestelmien ja työasemaympäristöjen tuntemusta
  • ymmärrystä tietoliikenneteknologioista, tietokannoista, tietoturvasta ja pilviympäristöistä
  • kykyä toimia tiimissä, sekä hieman projektityöskentelytaitoja

Eduksi (mutta emme vaatimukseksi) katsomme kokemuksen mm. Linux-palvelinkäyttöjärjestelmistä, konesaleista, teollisuuden parissa työskentelystä ja koodaustaidot, sekä ymmärrystä ohjelmistorobotiikasta.

Lisäksi tehtävään soveltuva koulutus tai aiempi kokemus on ehdottomasti eduksi, mutta ei hätää, sillä sitäkin enemmän arvostamme halua ja kykyä kehittyä alan asiantuntijaksi. Tarjoamme koulutusta ja tukea työssä oppimisen polulla.

Helpdesk-tukihenkilöä

Käsittelemään tuki- ja palvelupyyntöjä, antamaan etä- ja lähitukea ja ratkomaan teknisiä ongelmia. Tehtävässä toimitaan tiimityöskentelyn lisäksi itsenäisesti ongelmanratkaisun parissa ja ylläpidetään asiakkaidemme tietojärjestelmiä kehittävällä asenteella.

Toivomme sinulta löytyvän:

  • luontaista halua ja kykyä oppia uutta ja ottaa asioista selvää
  • IT-laitteiden ja ohjelmistojen sekä Windows -käyttöjärjestelmien ja työasemaympäristöjen tuntemusta
  • ymmärrystä tietoliikenneteknologioista, tietokannoista, tietoturvasta ja pilviympäristöistä
  • hyvät ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaidot
  • itseohjautuvaa ja kehitysmyönteistä asennetta

Voit olla vasta urapolkusi alussa oleva tulevaisuuden IT-alan osaaja, tai työkokemusta jo kartuttanut asiantuntija. Me mahdollistamme sinun kasvaa todelliseksi Bittiguruksi!

Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön ja tiimimme tuen, jossa pääset kehittämään sekä itseäsi että yrityksemme toimintaa, joustavat työajat ja mahdollisuudet toimistotyöskentelyn lisäksi etätyöskentelyyn. Työntekijöittemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja sitä tuemme mm. erilaisilla liikuntaeduilla.

Tervetuloa osaksi Bittiguru-tiimiämme!

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästämme, älä epäröi kysyä lisää ja lähettää hakemustasi. Rekry on avoinna toistaiseksi, joten jos kiinnostumme, saat kutsun haastatteluun.

Ari Hakulinen, ari.hakulinen@bittiguru.fi / 0400 882 000.

 

Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä.

 

Bittiguru Oy on valtakunnallisesti IT-palveluita tuottava yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Outokummussa. Palveluitamme ovat mm. IT-tukipalvelut, tietoturva, tietoliikenneverkot ja webhotelli- sekä pilvipalvelut, kuten Microsoft 365. Näitä palveluita yhdistelemällä rakennamme ja ylläpidämme yritysasiakkaidemme IT-palveluita. Meillä on oma konesali ja kasvamme vuosi vuodelta vahvasti ja taloudellisesti kannattavasti.