Tilaa | Bittiguru

YRITYKSESI KASVUN EDELLYTYS

Toimivat tietotekniset ratkaisut ovat liiketoiminnan kasvulle ja asiakaspalvelulle välttämättömyys.

TILAA TAI PYYDÄ TARJOUS PALVELUISTAMME

Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi IT-tuotteet joko yksittäin tai kätevästi pakettina. Palvelupakettimme skaalautuvat ja mukautuvat aina juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. IT-ratkaisujamme voidaan myös myöhemmin laajentaa ja kehittää monipuolisilla lisäpalveluilla. Keskity olennaiseen – hanki kaikki tietotekniikkapalvelut saman katon alta.

Tutustu myös voimassa oleviin kampanjoihimme »

Tietoturva

Tietoturvatuotteet suojaavat käyttäjän päätelaitteet, kuten Windows ja Mac -työasemat sekä Androind ja iOS -mobiililaitteet.

Varmuuskopiointi

Nexetic Shield Backup -tuotteilla varmistat automaattisesti niin työasemat, palvelimet kuin Office 365 ja Google G Suite palveluiden tiedot kotimaiseen konesaliin.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 on laaja-alainen pilvipohjainen ratkaisu, jossa yhdistyy sähköposti, intranet, viestintä ja Office-sovellukset yhteen skaalautuvaan kokonaisuuteen, joka tarjoaa tiimityöskentelylle tarpeelliset tehotyökalut.

Webhotellit

Webhotelliimme voit majoittaa luotettavasti kotisivut, blogin, verkkokaupan, sähköpostisi jne. Meidät erottaa yhden tähden hotelleista asiakaspalvelu – ongelmatilanteissa apu on nopeasti saatavilla.

Domain

Verkkotunnus eli domain on yksilöllinen nimi, jonka avulla yrityksenne kotisivut löytyvät helposti verkosta. Domainin saat haettua kauttamme ja huolehdimme myös sen nimipalveluista.

Sähköposti

Mikäli yrityksenne tarvitsee räätälöityjä sähköpostipaketteja (esim. Exchange, lisälaatikot, jne), toteutamme ne juuri teidän tarpeidenne mukaan.

BGPro: F-Secure Radar

Skannaa verkkosi tietoturva, ennen kuin hakkeri ehtii tehdä sen omiin tarkoituksiinsa. F-Secure Radar käy läpi verkon haavoittuvuuksia ja raportoi niistä ylläpidolle.

BGPro: Sophos Phish Threat

Selvitä käyttäjien toimintaa tietojen kalastelutilanteessa ja opasta heitä toimimaan oikein.

Laitemyynti

Muistathan, että vaikka ohjelmistot ja muut it­-ratkaisut olisivat viimeisen päälle ajan, hyöty valuu hukkaan, jos laitteet eivät ole toimivia ja ajan tasalla.

bg-arvio

Ammattilaisen maksuton arvio

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia IT-tarpeita yrityksellänne on. Tulemme tarvittaessa vaikka paikan päälle laittamaan IT-palvelut kohdilleen!

Pyydä maksuton arvio