Tukipalvelut

Jos tietotekniikka pettää, pysähtyy yrityksen toiminta pahimmassa

tapauksessa kokonaan. Ja se maksaa. Bittigurun tukipalvelut pitävät

rattaat pyörimässä myös poikkeusolosuhteissa.

Ylläpitopalvelut

Ylläpito­ ja tukipalvelumme tapahtuvat pääsääntöisesti etäyhteyksien avulla, mikä tarkoittaa, että apu on saatavilla nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

Ylläpitopalvelut tuovat viimeisimmän tietotaidon yrityksesi käyttöön ja ylläpidossassamme olevat tietokoneet ja laitteet pidetään kunnossa ja ongelmia voidaan ehkäistä jo etukäteen ennen kuin ne muuttuvat käyttökatkoksen aiheuttavaksi ongelmaksi.

 

Ylläpitosopimuksemme avulla voimme auttaa kokonaisvaltaisesti yrityksenne ICT-ratkaisuissa. Ylläpidämme, suunnittelemme ja rakennamme juuri tarpeittesi mukaisen tietotekniikkainfrastruktuurin.

 

Valvontapalvelu

Reaaliaikaisen valvontapalvelumme idea on havaita ongelmia ennen kuin niistä pääsee syntymään käyttökatkoksen aiheuttavia suurempia vikoja.

 

Valvontapalvelussa laitteita seurataan proaktiivisesti ja määritettyjen hälytysarvojen täytyttyä siitä saadaan automaattisesti tieto asiantuntijoillemme. Valvonta on olennainen osa palvelukokonaisuutta, sillä pahimmillaan valvonnan puute voi aiheuttaa vakavia tietoturvatason ongelmia.

 

Valvottavina laitteina voivat olla esimerkiksi palvelimet, työasemat, kannettavat tietokoneet, verkon kytkimet, palomuurit, verkkotulostimet ja muut verkon aktiivilaitteet.

 

Tukipalvelut

Eihän mikään aina suju kuin tanssi... Vastaamme mielellämme kysymyksiin, olipa kyseessä sitten lomavastaajan asettaminen, virustorjunta, järjestelmäpäivitys, web­mail tai muu ongelma.

 

Tietoturva- ja varmuuskopiointipalvelut

Tietoturva koostuu useasta osasta, jossa taistelua tietoturvauhkia vastaan on tehtävä monella rintamalla. Työasemat ja kannettavat on suojattava paikallisella tietoturvasovelluksella ja verkon reunalla palomuurit suodattavat haitallista liikennettä jo ennen kuin ne pääsevät lähelle käyttäjää

 

Säännöllisen varmuuskopioinnin puuttuessa on vain ajan kysymys kun tärkeitä tietoja menetetään. Yllättävä laiterikko, varkaus, tulipalo, vesivahinko tai inhimillinen erehdys voi hävittää tiedot jopa täydellisesti. Vaikka vakuutuksilla voidaan turvata fyysiset laitteet, ei paraskaan vakuutus palauta vuosien aikana kertynyttä tietoa.

 

Toteutamme tietoturvaratkaisut ja varmistamme tiedot alan uusimmilla tekniikoilla niin, että voit huoletta käyttää laitteita verkossa tietoturvan vaarantumatta ja ilman pelkoa tietojen menettämisestä.

 

Auditointi

Ennen ensimmäistäkään toimenpidettä kannattaa selvittää olemassa olevan tietojärjestelmän tila; sen vahvuudet, heikkoudet ja uhkatekijät. Tämän jälkeen on helppo kääriä hihat ja alkaa hommiin.

 

Joskus on hyvä katsoa yrityksen tietoteknisiä ratkaisuja ulkopuolisin silmin. Auditointimallimme tuottaa auditointiraportin, jonka avulla tuomme näkemyksiä siitä, kuinka ylläpitäjien tekemää työtä voidaan tukea ja kehittää. Raportin avulla voidaan myös tarkastella ICT-ympäristön tehokkuutta yrityksen johdon näkökulmasta.