Työasemat, palvelimet, verkkolevyt, palomuurit ym. - Bittiguru

Kasvata tuloksia kustannustehokkaasti

Saat ohjelmistoista kaiken irti, kun laitteiden suorituskyky on kohdallaan.

Laitteet

Muistathan, että vaikka ohjelmistot ja muut it­-ratkaisut olisivat viimeisen päälle ajan tasalla, hyöty valuu hukkaan, jos laitteiden suorituskyky ei ole riittävä. Tarjoamme henkilökohtaiset työasemat, palvelimet ja erilaiset verkkolaitteet kuten palomuurit, verkkolevyt, kytkimet sekä WLAN-tukiasemat kilpailukykyiseen hintaan.

bittiguru_pilvipalvelut

Pilvipalvelut

bittiguru_tuki

Tukipalvelut

bittiguru_konesali

Konesali ja virtualisointi

bittiguru_laitteet

Laitteet

Laitteet

Henkilökohtaiset työasemat ja -laitteet

Toimitamme laitteet lähtökohtaisesti aina käyttökuntoon asennettuina, ja laitevalinnoissa ykköskriteerimme on luotettavuus. Tuotteemme kattavat laitteiden ja ohjelmistojen koko kirjon kannettavista päätelaitteista konesaliratkaisuihin saakka. Kun laitteet ovat valmiiksi käyttökunnossa, aikaa ei kulu tietoturvapäivityksiin, sovellusten asennukseen tai sähköpostin asetusten kanssa nyhräämiseen.

Suosittelemme lämpimästi laitteille On-­Site­-takuuta. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kannettavan tietokoneen hajotessa laite korjataan paikan päällä sen sijaan, että se lähetetään huoltopisteeseen.

Tilaa tai pyydä tarjous

Palvelimet

Toimitamme myös perinteiset on-premise palvelinratkaisut. Ratkaisu voi olla yhden palvelimen tai kokonaisen virtualisoidun palvelinklusterin toteutus. Ratkaisu voi koostua myös hybridi-mallista, jossa osa palvelimista sijaitsee yrityksenne tiloissa ja osa virtualisoituna konesalissamme. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yrityksellenne sopivan toteutusmallin.

Tilaa tai pyydä tarjous

Verkkolaitteet

Palomuurit, kytkimet, verkkolevyt, WLAN-tukiasemat ja WLAN-controllerit. Oikeat laitteet oikein asennettuina ovat yrityksen tietoliikenteen selkäranka. Toimiva kokonaisuus säästää monelta aikaa vievältä ongelmalta.

Oikeanlaiset ja oikein mitoitetut verkkolaitteet muodostavat kokonaisuuden joka turvaa yrityksenne tiedonsiirron. Osaamisemme ei rajoitu yhden valmistajan laitteisiin, vaan pystymme tarjoamaan laajan osaamisen eri laitevalmistajien tuotteille.

Tilaa tai pyydä tarjous

bg-arvio

Ilmainen ammattilaisen arvio

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia IT-tarpeita yrityksellänne on. Tulemme tarvittaessa vaikka paikan päälle laittamaan IT-palvelut kohdilleen!

Pyydä ilmainen arvio!