LAITEMYYNTI

Muistathan, että vaikka ohjelmistot ja muut it­-ratkaisut olisivat

viimeisen päälle ajan tasalla, hyöty valuu hukkaan,

jos laitteiden suorituskyky ei ole riittävä.

Henkilökohtaiset työasemat ja -laitteet

Toimitamme laitteet lähtökohtaisesti aina käyttökuntoon asennettuina, ja laitevalinnoissa ykköskriteerimme on luotettavuus.

 

Tuotteemme kattavat laitteiden ja ohjelmistojen koko kirjon kannettavista päätelaitteista konesaliratkaisuihin saakka. Kun laitteet ovat valmiiksi käyttökunnossa, aikaa ei kulu tietoturvapäivityksiin, sovellusten asennukseen tai sähköpostin asetusten kanssa nyhräämiseen.

 

Suosittelemme lämpimästi laitteille On-­Site­-takuuta. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kannettavan tietokoneen hajotessa laite korjataan paikan päällä sen sijaan, että se lähetetään huoltopisteeseen.

 

Palvelimet

Toimitamme myös perinteiset on-premise palvelinratkaisut. Ratkaisu voi olla yhden palvelimen tai kokonaisen virtualisoidun palvelinklusterin toteutus. Ratkaisu voi koostua myös hybridi-mallista, jossa osa palvelimista sijaitsee yrityksenne tiloissa ja osa virtualisoituna konesalissamme. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yrityksellenne sopivan toteutusmallin.

 

Verkkolaitteet

Palomuurit, kytkimet, verkkolevyt, WLAN-tukiasemat, WLAN-controllerit... Oikeat laitteet oikein asennettuina ovat yrityksen tietoliikenteen selkäranka. Toimiva kokonaisuus säästää monelta aikaa vievältä ongelmalta.


Oikeanlaiset ja oikein mitoitetut verkkolaitteet muodostavat kokonaisuuden joka turvaa yrityksenne tiedonsiirron. Osaamisemme ei rajoitu yhden valmistajan laitteisiin, vaan pystymme tarjoamaan laajan osaamisen eri laitevalmistajien tuotteille.