Syysmörököllikampanja - Bittiguru

Syysmörökölleille kyytiä

BG
KÄYTTÖTURVAPALVELU

Haluatko vapautua työaseman päivittämisestä ja käyttää laitteita turvallisesti?

Käyttöturvapalvelu yhdistää tietomurroilta suojaavan tietoturvaohjelmiston ja työaseman päivityksistä huolehtivan valvonta-agentin. Palvelun avulla tietokoneesi käyttö on turvallista ja ongelmatonta.

TARJOUS!
3kk hintaan 3.50€/kk
(norm. 7€/kk)

BG
TURVAPOSTI

Tarvitseeko sinun lähettää arkaluontoisia tietoja sisältäviä sähköposteja?

Turvapostipalvelun avulla lähetät henkilötietoja tai muuta tietoa turvallisesti. Palvelu salaa viestit niin että vain vastaanottaja voi avata sen ja viesti voi vanhentua ajastetusti.

Yksittäiset käyttäjät
8.90€/kk/käyttäjä.
Kaikki käyttäjät
4.90€/kk/käyttäjä.

BG
VARMUUSKOPIOINTI

Haluatko varmistaa tietokoneesi tiedot pilvipalveluun?

Varmuuskopiointipalvelu toimii taustalla ja varmistaa tiedot reaaliajassa ja salattuna pilvipalveluun. Tiedoista voi palauttaa aiempia versioita ja poistetut tiedot jopa puolen vuoden ajalta.

TARJOUS!
1kk ilmaiseksi,
jonka jälkeen
10€/kk/työasema.

BG Käyttöturvapalvelussa saat pääsyn Solarwinds RMM -hallintapaneeliin, josta näet kaikkien palveluun kytkettyjen tietokoneiden tilan. Voit seurata esim. levytilaa, epäonnistuneita kirjatumisyrityksiä, tai ottaa työasemaan etäyhteyden. Palvelu toimii Windows ja Mac-tietokoneiden kanssa. Lisäksi voit hallita keskitetysti Windows-tietokoneiden käyttöjärjestelmä- ja sovelluspäivityksiä. Tietoturvasovelluksena toimii palkittu Sophos Endpoint Protection, joka sisältää myös keskitetyn hallinnan, jonka kautta näet kaikkien palveluun kytkettyjen laitteiden tietoturvan kokonaistilan.

Deltagon Sec@GW – turvasähköpostin salausratkaisun avulla suojaat luottamuksellisen sähköpostiviestintäsi suoraviivaisesti ja tietoturvallisesti. Sähköpostin salaus on helppoa – lähetät viestin salattuna vastaanottajalle lisäämällä osoitteen loppuun .s -päätteen. Palvelu ei vaadi mitään erillisiä kirjautumisia tai lisäosia.

BG Varmuuskopiointi varmistaa automaattisesti työaseman kuvat ja dokumentit kotimaisen Nexetic palveluntarjoajan pilveen. Palvelu toimii taustalla, asenna ja unohda -periaatteella.

Tilauslomake

Tilaa kampanjatuotteet.
Kampanja on voimassa 31.10.2019 asti.
Pakolliset kentät on merkitty *-merkillä.

TuotteetLaskutustiedot