Bittiguru Oy

Bittigurulla on kokemusta jo kolmelta vuosikymmeneltä

Bittiguru yrityksenä

Toimivilla tietoteknisillä ratkaisuilla pystytään kasvattamaan yritysten tuottoja, pienentämään kuluja ja tehostamaan toimintaa – tästä meillä Bittigurussa on olemassa vahvat näytöt. Tarjoamme pk­-yrityksille ratkaisuja, joista monet ovat aiemmin olleet vain isojen toimijoiden saavutettavissa.


IT­-ratkaisut eivät vaadi ihmeitä, mutta ammattiosaamista ne usein vaativat. Jos tekniikan kanssa tuskailuun menee päivästä vaikkapa 15 minuuttia, tekee se esimerkiksi 10 ihmisen yrityksessä 150 minuuttia päivässä ja 750 minuuttia viikossa. Vuodessa (olettaen että työviikkoja on 46) tästä kertyy 575 tuntia eli 72 työpäivää – siitäpä voi ynnäillä, mitä takkuileva tietotekniikka firmalle maksaa. Puhumattakaan energiasta, mitä turhat painiottelut vievät.


Kauttamme saat käyttöösi pitkän kokemuksen työasemien, kannettavien tietokoneiden sekä Windows-­ympäristöjen ylläpidosta ja niihin liittyvän verkkokokonaisuuden kehittämisestä. Meiltä saat myös modernit virtuaalipalvelimet sekä monipuoliset pilvipalvelut.


Ratkaisumme ovat liitettävissä kuukausimaksupohjaiseen palvelukokonaisuuteen, jonka

kokonaiskustannus saattaa yllättää ­positiivisesti.


Ja kun rattaat saadaan pyörimään, voit olla niin kuin meitä ei olisikaan.

Bittiguru on perustettu vuonna 2012, mutta alan kokemusta meille on kertynyt 1990­-luvulta asti. Tällä hetkellä kokoonpanossamme on 8 Bittigurua ja palvelemme n. 600 yritysasiakasta ympäri Suomea.


Intohimomme on kasvaa ja menestyä ­yhdessä asiakkaidemme kanssa.

 

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme.


Jokainen toimenpide on mietitty tarkasti yrityksesi

tarpeisiin sopivaksi, mikä näkyy suoraan kustannuksissa.